Articulate 360 En Çok Hangi Tip Eğitimlerde Kullanılıyor?

js here!" )

Bu makale Articulate Topluluk Yönetimi direktörü Trina Rimmer’ın bir makalesinden özetlenmiştir.

Kurumunuzda karar verici pozisyondaki yöneticilerinize sunum yapmak üzere aşağıdaki başlık ve demoları kullanabilirsiniz.

Animated gif of a playful onboarding exampleYeni İşe Alım-Oryantasyon Eğitimi

Yeni bir ortamda hız kazanmanın en zor yanlarından biri nedir? Yeni ekibinizi tanımak – hem kim oldukları hem de ne yaptıklarını anlamaktır. Bu nedenle, bu Yeni Çalışan İşe Alım Kılavuzu işinize çok yarayacak. Rise 360 ile oluşturulan bu kılavuzu, aranıza yeni ekip üyeleri katıldıkça, haftalar değil saatler içinde kolayca güncelleyebilirsiniz.

Yeni çalışanlarınızı gerçekten şaşırtan bir işe alım deneyimi mi yaratmak istiyorsunuz? Ekiple tanışmak, Storyline 360’ta oluşturulan bu eğlenceli Oryantasyon kursuyla, hiç bu kadar eğlenceli olmamıştır. Renkli çizimler, animasyonlar, katmanlar ve tetikleyiciler ile katılımcılar, yeni iş yerleri bu şekilde keşfetmeye bayılacaklar.

Yapılacaklar & Yapılmayacaklar Eğitimi

Uzun bir yapılacaklar ve yapılmayacaklar listesini okumak, ezberlemek hayli sıkıcı bir süreçtir. Ancak Storyline 360‘ta oluşturulan bunun gibi eğlenceli ve etkileşimli bir Yap ve Yapma-Bilgi Kontrolü ile öğrencilerin önemli ayrıntıları belleklerine işlemek için çok da zahmete girmesi gerekmiyor. 😉

Yazılım Eğitimi

Bu Rise 360 Yazılım Eğitimi Örneği ‘nde bulunan yaratıcı fikirlerden bazılarını alarak ekiplerinizin yeni yazılımlara alışmasına yardımcı olun. Etiketli grafikler ve süreç etkileşimleri ile video veya yerleştirme blokları gibi unsurları birleştirerek, muhteşem, mobil dostu yazılım eğitimini kolayca tasarlayabilirsiniz.

Yazılım eğitimi için Rise 360’ın nasıl kullanılacağına dair daha fazla ipucu ve fikir için bu kullanışlı makaleye de göz atın.

İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri

İşyerinde şiddet olayı yaşanması durumunda ne yapardınız? Bu örnekte araştırılan soru budur. Dahili İçerik Kitaplığı 360 karakterlerini kullanan ve gerilimi artırmak için zaman çizelgesinden yararlanan öğrenciler, aktif bir tetikçiyi içeren etkileşimli bir karar verme senaryosuna yönlendirilir. Yoğun ama etkili bir tasarım.

Çalışanlarınız yıpranma riski altında mı? Rise 360’ta oluşturulan bunun gibi bir öz değerlendirme, ekip liderleri ve insan yöneticileri için kritik bir araç olabilir.

blank

Rise 360 ile oluşturulan mobil uyumlu bunun gibi inşaat güvenliği eğitimi vererek öğrencilerinizi iş sahasında güvende tutun.

Tehlikeli çalışma ortamlarını veya durumlarını simüle etmek, zorlu bir eğitim tasarımı gerektirir. Biraz hayal gücünü, biraz Storyline 360 teknik bilgisiyle birleştirdiğinizde nelerin mümkün olduğunu görmek için bu kapsamlı Tehlikeli Atık Güvenliği eğitimini keşfedin.

Uyum Eğitimleri

Uyum eğitimi, bir işi yönetmenin önemli bir parçasıdır – ancak e-öğrenme profesyonelleri, genellikle onu oluşturmak veya güncel tutmak için çok fazla zamana veya bütçeye sahip değildir.

Rise 360’ın uyumluluk konularını ele almak için ideal olmasının birçok nedeninden biri de budur: Süreç ve sıralama blokları, web’den gömülü içerik ve bilgi kontrolleri ile testler gibi şık etkileşimlerle, çıkar çatışmalarını önlemeye yönelik senaryo tabanlı bu kurs gibi bütçe dostu kursları hızla oluşturabilirsiniz. Ayrıca bu bilgi güvenliği eğitimine de göz atmanızı tavsiye ederiz.

İletişim Becerileri Eğitimleri

Güçlü iletişim becerileri, çalışanlarınızın başarısının temelidir. Storyline 360 ile oluşturulan bu bir dizi etkileşimli alıştırmayla becerilerini geliştirmelerine yardımcı olun. Güçlü metin değişkeni özelliği, ideal bir yazı örneğiyle karşılaştırmak için öğrenci girdisini yakalar. Etkili bir öğrenme aracı ve insanların daha iyi yazabilmelerine yardımcı olmak için ilgi çekici bir yol di mi?

Animated gif of a writing practice exercise

Liderlik Eğitimleri

Liderlik tarzınız nedir? İnsanları onlara meydan okuyarak veya daha büyük bir şeyde nasıl rol oynadıklarını göstererek motive etmeyi sever misiniz? Storyline 360’ta oluşturulan bu sezgisel karar verme etkinliğinde kendi yanıtlarınızı bulun. Kullanıcıyı, liderlik tarzlarını derinlemesine incelemek üzere tasarlanmış bir dizi soru boyunca hareket ettirmek için nesne tetikleyicilerini ve senaryo dallanmalarını akıllıca kullanır.

Yukarıda paylaşılanlar gibi daha pek çok örneği Articulate Elearning Heroes topluluğunda bulabilirsiniz.

Comments are closed.