Halkbank KOBİ Gelişim Platformu Açıldı

Halkbank KOBİ’lerin ihtiyaç duyduğu içeriklerin yer alacağı “KOBİ Gelişim Platformu”nu hayata geçirdi.

Kobilere yönelik video tabanlı eğitim vermek üzere, tüm portal tasarım ve uygulamaları Bilgi Kurdu tarafından yapılan Halkbank KOBİ Gelişim eğitim platformu açıldı: https://www.halkbankkobigelisim.com.tr

Bilgi Kurdu tarafından geliştirilen portalda DNA Video Portal ve DNA İçerik Yönetim Sistemi kullanılıyor.

HALKBANK KOBİ GELİŞİM tanıtım videosu için: https://youtu.be/npaMWYWV_x8

Halkbank Kobi Gelişim Platformu

Platform, iş hayatından kişisel gelişime, yatırımdan dış ticarete, e-ticaretin püf noktalarından temel hukuksal uyarılara kadar birçok konu hakkında içerik sunacak.

İş hayatından kişisel gelişime, yatırımdan dış ticarete, e-ticaretin püf noktalarından temel hukuksal uyarılara kadar birçok konu hakkında içerik sunacak “KOBİ Gelişim Platformu”nu hayata geçiriyor.

KOBİ’lerin ihtiyaç duyduğu içeriklerin yer alacağı platform, her ay eklenecek yeni video ve makalelerle sürekli gelişen, kendini yenileyen ve büyüyen bir bilgi bankası haline gelecek.

Platform, KOBİ’lerin gelişimine katkı sağlayacak, iş yaşamlarında yeni ufuklar açacak, sıklıkla yapılan, bilgi ve deneyim eksikliğinden kaynaklı hataların giderilmesinde önemli bir kılavuz olacak.Yeni iş kuracak girişimcilere de temel ipuçları verecek platformdaki özel içeriklere, mobil versiyonu da bulunan “www.halkbankkobigelisim.com.tr/” adresinden ulaşılabilecek.

“KOBİ’lere dijital dünyadan da hizmet veriyoruz”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Halkbank Esnaf ve KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Erdal Erdem, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Halkbank olarak teknolojinin sunduğu tüm olanakları bankacılığa hızla entegre ederek KOBİ’lere dijital dünyadan da hizmet vermeyi sürdürüyoruz. KOBİ’lerin bakış açısını genişletmek ana hedeflerimizden biridir. KOBİ Gelişim Platformu ile eğitim ve danışmanlık hizmetlerimizde farklılık yaratarak bu alanda da öncülük etmeye ve sektöre yön vermeye devam ediyoruz. KOBİ’lerin iş yaşamını oldukça kolaylaştıracak platform sayesinde firmalar, dijital ortama taşıdığımız eğitim ve danışmanlık hizmetlerine kolayca ulaşabilecekler. Böylece KOBİ’ler geleceğe daha emin adımlarla ilerleyecektir.”

Comments are closed.